Naadloze behangwerken

Tulkens Nick tovert uw interieur in regio Gent om in een moderne, trendy, stijlvolle of klassieke ruimte, net zoals u in gedachten had. Dankzij de jarenlange ervaring van Nick Tulkens kent hij als geen ander de mogelijkheden van kleuren, materialen, verven en behangen om uw woning of kamerinterieur de inrichting te geven waar u altijd al van droomde.

Totaalafwerking

Nick Tulkens is een vakexpert in behangwerken regio Oostakker en hij maakt dan ook enkel gebruik van de allerbeste soorten behangpapier, verven en ander materiaal om de werken tot een goed einde te brengen. Gerenommeerde merken als Arte, Osborne & Little, Nobilis, Sanderson,... zijn slechts enkele kwaliteitslijnen waar Nick Tulkens gebruik van maakt bij het verven en behangen van uw woning om het allermooiste resultaat te bekomen.

Ruime waaier aan diensten

U kan de professionele hulp van Nick Tulkens niet enkel inroepen voor het behangen of verven van uw woning, maar ook voor de totaalafwerking van uw droomproject. Zo voorziet Nick Tulkens ook aangepaste vloerbekleding, kroonlijsten, binnenhuisdecoratie en schrijnwerk op maat om de puntjes helemaal op de i te zetten.

Uw woning tot in de puntjes laten verzorgen? Nick Tulkens maakt uw droomwoning van morgen!

Back to Top