Sfeervolle binnenhuisdecoratie

Nick Tulkens verzorgt uw interieur regio Gent op maat en van A tot Z. Rekening houdend met uw wensen, maar ook met de mogelijkheden van de bestaande ruimte en woning, geeft Nick Tulkens professioneel advies om de perfecte binnenhuisdecoratie te Oostakker voor uw interieur te vinden.

Ruim aanbod aan diensten

Geen uitdaging is Nick Tulkens hierbij te groot: gaande van binnenschilderwerken, behangwerken en verschillende verftechnieken tot aangepaste raamdecoratie, stijlvolle vloerbekleding, kroonlijsten en schrijnwerk op maat: Nick Tulkens is dankzij zijn jarenlange ervaring van alle markten thuis om uw droombeeld vorm te geven in een perfect op uw wensen afgestemde interieur. Wil u voor een totaalconcept opteren? Nick Tulkens heeft naast zijn ervaring in binnenhuisdecoratie ook ruime ervaring in buitenschilderwerken.  

Kwaliteit en duurzaamheid

Tulkens Nick kiest voor het realiseren van elk project binnenhuisdecoratie regio Gent voor kwaliteitsmaterialen die niet enkel mooi ogen, maar ook duurzaam zijn. Of u kiest voor een hedendaagse, moderne of rustieke uitstraling, zowel binnenshuis als buitenshuis werkt Nick Tulkens enkel met materialen van gerenommeerde merken zoals Flamant, Nobilis, Boss, Arte, Larsen,...  zodat u nog lang plezier beleeft aan de stijlvolle, mooie en sfeervolle uitstraling van uw interieur.

Uw woning tot in de puntjes laten verzorgen? Nick Tulkens maakt uw droomwoning van morgen!

Back to Top