Prachtige binnenschilderwerken

Nick Tulkens is de vakspecialist voor allerhande binnenschilderwerken te Oostakker in uw woning: bent u enkel op zoek naar iemand voor het schilderen van uw muren of plafonds? Of wenst u ook andere verfraaiingswerken zoals het plamuren of bezetten van bestaande muren of aanpassingswerken zoals het plaatsen van valse wanden in Gyproc? Nick Tulkens brengt al deze klusjes voor uw droominterieur tot een goed einde.

Prachtige binnenschilderwerken

Nick Tulkens heeft jarenlange ervaring met binnenschilderwerken en dat merkt u. Verschillende verftechnieken kunnen aangevuld worden met een stijlvol, eigentijds en mooi behang. Zo tovert Nick Tulkens uw interieur in een handomdraai om tot een waar paradijs.
Voor alle binnenschilderwerken maakt Nick Tulkens gebruik van de beste materialen en kwaliteitsvolle verven en soorten behangpapier. Namen als Arte, Flamand, Boss, Herbol,... zijn slechts enkele van de kwaliteitsmerken waar Nick Tulkens beroep op doet om uw woning in regio Gent tot in de puntjes te verzorgen. Om het geheel nog mooier af te werken kan u opteren voor schrijnwerk op maat, kroonlijsten, aangepaste raamdecoratie en prachtige vloerbekleding.

Maak een afspraak

Uw woning tot in de puntjes laten verzorgen? Nick Tulkens maakt uw droomwoning van morgen!

Back to Top