Stijlvolle kroonlijsten

Nick Tulkens werkt uw interieur in regio Gent af tot in de puntjes: dankzij het plaatsen van kroonlijsten krijgt een ruimte in huis net dat tikkeltje meer.

Advies

U kan opteren voor gipsmoluren, gipsverlichting en polymeermoluren om uw interieur helemaal compleet te maken. Waar u ook voor kiest, het deskundige advies en specifieke materiaalkeuze van Nick Tulkens zorgen ervoor dat uw interieur een sfeervolle en stijlvolle look krijgt. Merken als Atelier Sedap, NMC, Orac Decor en Willco products zijn slechts enkele gerenommeerde producten waar Nick Tulkens mee werkt om uw droominterieur te realiseren.

Totaalprojecten

Nick Tulkens plaatst niet enkel kroonlijsten te Oostakker, maar u kan ook beroep doen op zijn jarenlange ervaring voor allerhande schilderwerken (zowel binnenshuis als buitenshuis), behangwerken, aangepaste vloerbekleding, meubilair op maat en binnenhuisdecoratie om uw woning net die mooie en stijlvolle uitstraling te geven die u in gedachten heeft. 
Nick Tulkens plaatst naast kroonlijsten ook polythereen deurlijsten voor zowel klassieke als moderne toepassingen. Zo vormt uw hele interieur één mooi geheel en uiteraard wordt dit alles volledig afgestemd op uw wensen en specifieke voorkeuren zoals kleuren en materiaalkeuze.

Uw woning tot in de puntjes laten verzorgen? Nick Tulkens maakt uw droomwoning van morgen!

Back to Top