Unieke schildertechnieken

Nick Tulkens verzorgt allerhande binnen- en buitenschilderwerken in regioGent. Met meer dan 20 jaar ervaring geeft Nick Tulkens uw woning een mooie en perfecte uitstraling met behulp van verschillende verftechnieken, kalktechnieken, marmertechnieken, houttechnieken en patines en painture Paris.

Kwaliteit en duurzaamheid

Zowel binnenshuis als buitenshuis voorziet Nick Tulkens een mooie afwerking van uw woning waarbij kwaliteit en duurzaamheid van de gekozen materialen centraal staat. Zo kiest Nick Tulens bewust voor producten van onder andere Boss Paint en Akzo Nobel Sikkens om het mooiste en beste eindresultaat te bekomen.    

Oud en nieuw

Dankzij speciale schildertechnieken te Oostakker slaagt Nick Tulkens erin om uw interieur de sfeer te geven die u zelf kiest: zo kunnen er restauratietechnieken toegepast worden om oud meubilair een moderne, nieuwe uitstraling te geven, of kan de techniek van patines en painture Paris toegepast worden, die uw klassieke interieur een verouderde uitstraling geeft. U merkt, Nick Tulkens is van alle markten thuis om samen met u uw droominterieur te realiseren.

Uw woning tot in de puntjes laten verzorgen? Nick Tulkens maakt uw droomwoning van morgen!

Back to Top