Tulkens Nick: unieke woondecoratie in Oostakker

Nick Tulkens is een gekende waarde in het interieurlandschap in regio Oostakker en Gent: al meer dan 20 jaar lang verzorgt hij zowel grote als kleine projecten van A tot Z. De prima service en onberispelijke kwaliteit van de gebruikte materialen maken het droomplaatje voor uw woning in regio Gent compleet.

Kennis van zaken

De jarenlange ervaring van Nick Tulkens zorgt ervoor dat elk decoratie- of schilderproject tot in de puntjes verzorgd en afgewerkt wordt. Nick Tulkens werkt bovendien enkel met eigen en goed opgeleid personeel dat de kneepjes van het vak door en door kent. U kan op uw beide oren slapen: uw woning is bij Nick Tulkens in goede handen. 

Unieke realisaties

Nick Tulkens verzorgt uw woondecoratie te Oostakker en is een expert in het realiseren van unieke projecten, zowel op vlak van schilderwerken als op vlak van behangwerken.
Of u nu kiest voor een tijdloze, hedendaagse, rustieke of klassieke stijl: het aanbod van Nick Tulkens voldoet steeds aan uw wensen dankzij de uitgebreide ervaring en de ruime mogelijkheden op vlak van schilder- en behangtechnieken. Nick Tulkens geeft u graag advies om uw woning helemaal naar uw wens in te richten: neem alvast een kijkje in de galerij van eerdere realisaties van binnenschilderwerken, buitenschilderwerken, behangwerken, vloerbekleding, schildertechnieken, kroonlijsten, maatwerk, raamdecoratie en binnenhuisdecoratie.

Contact opnemen

Bent u helemaal overtuigd? Contacteer dan Nick Tulkens voor een offerte op maat voor uw droomproject. Uw woning tot in de puntjes laten verzorgen? Nick Tulkens maakt uw droomwoning van morgen!

WOONDECORATIE NICK TULKENS - Oostakker ( Gent )

WOONDECORATIE NICK TULKENS - Oostakker ( Gent )

WOONDECORATIE NICK TULKENS - Oostakker ( Gent )

Back to Top